En blandning av sött och salt

En av alla saker som jag älskar med Stockholm är allt vatten som omger oss. Det ger en rogivande känsla till staden och även om man bor mitt i stan och älskar storstadspulsen så behöver  i alla fall jag lite lugn för att uppskatta det andra. I torsdags hade jag en heldag med tjejkompisarna på Skärgårdsön Utö med en härlig båttur dit och hem och i morgon blir det långpromenad runt fina Brunnsviken. Jag dras verkligen till vatten, i synnerhet havet, och tar alla tillfällen i akt att springa i närheten av det. I kväll blev det en 10km runda runt Ulvsundasjön med dess vackra omgivningar. :)

One comment

  • 1
    May 21, 2012 - 2:39 pm | Permalink

    Ah. Ulvsundabron. Fint där. Bor exakt en kilometer från där du tagit bilden. Tack, Garmin för den infon :)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>