Category Archives: Mål

10 pullups. Check!

Jag och pappa har bestämt att vi ska träna varannan dag den här veckan i Spanien, och då alltså unna oss vila varannan dag, så imorse när bonusmamma och lillebror fortfarande låg och sov gick vi upp och drack kaffe och massa vatten för att sen bege oss ut på vår första löptur på flera veckor för oss båda. Jag har ju varit förkyld i två veckor så vi bestämde oss för att ta det lite lugnt. Klockan var 9 när vi startade. 13 grader varmt, strålande sol och klarblå himmel. Ljuvlig start på dagen.

När vi kom tillbaka efter exakt 28 minuter (vi höll ett 5.30- minuterstempo uppskattningsvis) så avslutade vi vår morgonträning med en av mina favoriter: Burpees och situps 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 repetitioner: 10 Burpees, 10 situps och sen 9 Burpees och 9 situps osv osv ner till 1 repetition av vardera övning. Totalt 55 reps per övning. Underbart att komma igång med träningen igen! :)

Jag började sen att stretcha och var på väg hemåt när pappa föreslår att vi ska avsluta med lite pullups/chins. Jag hade ju satt upp som mål att klara 10 Chins innan jul så jag blev lite nervös när jag insåg att det var dags att göra ett försök där och då. Men gissa vad jag gjorde om inte 10 chins!!! :D Check på den!
/L

20121223-104217.jpgPappa och jag.