Kontakt

Linnéa Larsson e-post:

linnea@linneatraining.com

3 Comments

 • 1
  chris
  August 26, 2012 - 6:07 pm | Permalink

  hej,

  cool blog, jag sprang midnattsloppet dock ej i form men när jag kom i mål så var det en kille som räckte fram en lapp om kistaloppet och jag har funderat på att ta det under 45min jag å, för att nästa år klippa runt 40 blankt, jag har sprungit mycket förr men har blivit riktigt taggad på nytt här i år, nu kör vi.

 • 2
  September 21, 2012 - 6:13 pm | Permalink

  Hej!
  Jag är inte nöjd med min kropp och skulle gärna vilja gå ner runt 8 kilo. Har du något tips eller vet du något bra kost/tränings schema som jag ska följa.
  Tränar 3-4 gånger i veckan på gym samt pass i form av spinning och skivstång. Springer en hel del, mest på löpband när det är regnigt men även ute i naturen. När jag är ute och springer blir det runt 40 minuter medan jag springer i ca 20 minuter på bandet. Styrketränar gör jag också, då delar jag upp kroppen i tre delar, armar/axlar, mage/rygg och ben.

  Hur ska jag äta och träna för att nå mitt mål och se ett resultat?

  Tack på förhand
  Amaanda

  • 3
   linneatraining
   September 23, 2012 - 9:27 pm | Permalink

   Hej Amaanda!

   Om du vill gå ner några kilo så är det enda sättet att äta lite mindre eller träna lite mer då det egentligen bara handlar om kalorier in och kalorier ut; man måste göra av med mer kalorier än man får i sig. Det låter som att du tränar mycket redan så det är kosten som du bör se över då. Om man vill nå en bättre form tycker jag att det är viktigt att man låter det ta TID. Det bästa sättet är att gå ner i vikt på lång sikt för då hinner kroppen vänja sig vid den nya vikten och vill inte gå upp igen lika lätt. Svälter man sin kropp vill den inget hellre än att ta vara på allt den får i sig då man får nedsatt förbränning. Träningen blir också negativt påverkad, man blir trött och mår troligtvis inte så bra.

   Tänk på att äta mat som ger dig bra energi och som är bra för kroppen.
   Jag äter ofta mini-keso och yoghurt med musli och ett halvt äpple till frukost.
   Till Lunch och middag blir det halva tallriken med sallad med t ex bladspenat, tomat, morötter, avokado och alltid någon typ av proteinkälla t ex; en kött, laxfilé, kycklingfilé, tonfisk. Till det lite matvete eller fullkornspasta ca 1/2 dl.

   Maila mig gärna om du vill ha mer tips och idéer!

   Ha det så bra!
   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>