Tankar inspiration och laddar batterierna

Semesterdagarna går snabbt men jag njuter som bara den av ledigheten. Jag håller igång träningen med joggingturer på grusvägarna i området där vi befinner oss för tillfället och söker inspiration genom böcker för att nysatsa när vardagen börjar igen. 

Det finns ju inget härligare än när tid är det man har på dagens agenda och man tänker tankar man annars inte hinner tänka. Efter veckor av återhämtning, nedvarvning och lite för mycket jordgubbar med glass drömmer jag just nu om långa löpturer och kost som boostar energi när jag läser boken nedan. Sommarens boktips!

 ❤️ /L

  

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>