Sub 45

Under våren 2012, när jag startade bloggen, antog jag mig utmaningen att springa 10km under 45 minuter på Kistaloppet. Efter lite för mycket och intensiv löpträning fick jag dessvärre en inflammation i muskelfästet längst upp på låret, fick sluta springa under en period och kunde inte delta på loppet.

Tills att jag var redo att ta mig an de längre distanserna igen så fokuserade jag på annan typ av träning som kortare distanser i rehabsyfte, mycket styrka och annan konditionsträning samt min nya favorit CrossFit-inspirerad träning med fokus på styrka, uthållighet och smidighet. :D Målet att klara SUB45 kvarstår om det så får dröja år tills jag klarar det.

Jag är en allätare och vill vara bra på mycket. Jag vill vara stark, smidig och snabb (i den ordningen också) och mår bäst av att variera min träning. Styrketräning är det jag hållit på med mest och längst och det jag gillar allra mest så just nu är det fokus på uppbyggnad och styrka. :)

Till kistaloppets hemsida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>