Category Archives: Spinning

Armbågarna nästa!

Ibland känns världen helt enkelt upp och ner. På ett mycket negativt sätt. Man förstår inte allt, vad andra människor tänker och hur de agerar, vad som egentligen pågår. När jag är med om saker eller hör om saker jag vill skydda mig ifrån så försöker jag se det från den ljusa sidan, tänka positivt. Mister man en står en tusen åter.

Krig och svält har även en optimist som jag svårt att skaka av sig med positiva tankar, men när det kommer till andra människors agerande som man inte kan förklara eller påverka så gäller det att inte gräva ner sig för mycket i det eller låta sig påverkas för mycket.

Men upp och ner behöver inte vara något negativt. Min nya grej är att ställa mig på huvudet och stark i kroppen försöka stå kvar så länge som möjligt. Det tror jag är bra för kroppens inre organ. Nästa mål blir att stå på armbågarna. :)

I övrigt så har träningsvärken i rumpan efter Grit Cardio klassen i fredags har äntligen släppt och jag är taggad inför fredagen då jag ska på’t igen. ;)

CrossFit inspirerad träning igår med V och ikväll ett 30-minuters spinningpass utan ursäkter är veckans hittills avklarade. Känns skönt efter semmeldagar och annat ;)

Kram på er!
/L

20140305-190611.jpg

Pulled

Med 30 intensiv spinning startade jag denna lediga lördag. 10.00 satt jag redo med fötterna på pedalerna. Skönt, sen var det gjort. :)

Från det ena till det andra så har jag suttit resten av dagen med tre tjejkompisar på Orangeriet (mitt nya favoritställe), ätit Pulled Beef (värsta trenden just nu med pulled, men också väldigt gott), fikat och pratat om allt och inget :)

Svidar nu om inför kvällens middagsbjudning. Hörde jag Boeuf bourguignon? Jag kommer! ;)

Trevlig lördagkväll!

Kram!
/L

20131026-174717.jpgVäldigt mysigt och gott på Orangeriet, Norr Mälarstrand

30-20-10

Det känns ju helt fantastiskt att värmen slog till och att vi fick en solig (ledig!) dag! ;)

Efter några timmars häng ute i solen med lunch på Kaffeverket och fika från Taverna Brillo med en av mina tjejkompisar fick jag vara nöjd, trotsa solen och kliva in på Sats (Stureplan den här gången) för ett spinningpass som jag inte testat tidigare.

Passet heter 30-20-10 och är ett intervallpass på 30 minuter som innebär att man kör 5- minutersintervaller i 3 omgångar; 30 sekunder lagom tungt, 20 sekunder tyngre och 10 jättetungt, och så gick det om så 5 gånger innan det var vila. Det var jobbigt och väldigt bra tyckte jag; man hann verkligen bli svettig och trött och ibland kan jag känna att en spinningklass på en timme känns lite långt. Bättre att köra kort och intensivt! Sen blir ju spinning precis vad man gör det till själv. ;)
/L

20130509-195329.jpg