30-20-10

Det känns ju helt fantastiskt att värmen slog till och att vi fick en solig (ledig!) dag! ;)

Efter några timmars häng ute i solen med lunch på Kaffeverket och fika från Taverna Brillo med en av mina tjejkompisar fick jag vara nöjd, trotsa solen och kliva in på Sats (Stureplan den här gången) för ett spinningpass som jag inte testat tidigare.

Passet heter 30-20-10 och är ett intervallpass på 30 minuter som innebär att man kör 5- minutersintervaller i 3 omgångar; 30 sekunder lagom tungt, 20 sekunder tyngre och 10 jättetungt, och så gick det om så 5 gånger innan det var vila. Det var jobbigt och väldigt bra tyckte jag; man hann verkligen bli svettig och trött och ibland kan jag känna att en spinningklass på en timme känns lite långt. Bättre att köra kort och intensivt! Sen blir ju spinning precis vad man gör det till själv. ;)
/L

20130509-195329.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>