Category Archives: Träningskläder

New In

God morgon!

Igår fick jag hem mina nya hoody från Adidas som jag köpte på Zalando.se Jag älskar att köpa nya träningskläder; man blir liksom extra sugen på att gå och träna när man samtidigt känner sig lite fin ;) Kände dessutom att jag, trots att jag tycker väldigt mycket om hösten, behövde liva upp höstmörkret med lite färg! ;) Brukar inte handla kläder på nätet då jag gärna vill känna på plaggen och pröva, men det här gick ju bra! ;)

Veckans tredje pass som jag körde igår innehöll löpning som uppvärmning, eftersom jag bara får springa 2,2km per gång den här veckan. Jag vågade öka tempot lite och det var ju såklart hur skönt som helst och lika tråkigt som vanligt att sluta när man börjat komma igång. Endorfinerna sprudlade efter den uppvärmningen och jag fortsatte med styrka för bröst och axlar och rehab. Avslutade gjorde jag på Crosstrainern i 20 minuter, svettigt! :)

Ikväll blir det vila och mys med tjejkompisar; god mat och lite vin. Perfekt avslut på en fartfylld vecka. På söndag ska jag göra nåt som jag längtat efter länge, men det återkommer jag om efteråt ;)

Trevlig helg!
/L

20120927-215432.jpg

Event i Röhnisch concept store

20120825-184020.jpg

20120825-184035.jpg

20120825-184056.jpg

Tillbaka till verkligheten

Två underbara veckor i Franska Polynesien nu endast ett minne blott ;) Jag har nu landat hemma i Sverige igen. Vardagen, stress och känslan av verklighet har lyst med sin frånvaro i paradiset och även om det känns skönt att komma hem till alla bekvämligheter som man inte direkt varit bortskämd med i livet på en segelbåt så känns det lite vemodigt att vara tillbaka. Vilket paradis; så himla vackert! Lite storm och tropiskt regn på slutet gjorde bara resan lite mer äventyrlig ;)

Nu längtar jag efter att få ta tag i träningen igen! I och med en mellanlandning i L.A så passade jag på att köpa mig ett par Nike Free (för mycket mindre än vad de kostar här hemma) så de ska jag testspringa imorgon, om jag inte är helt förstörd av jet-lag förstås!?

 /L

På Båten Anna på Bora Bora