Tillbaka till verkligheten

Två underbara veckor i Franska Polynesien nu endast ett minne blott ;) Jag har nu landat hemma i Sverige igen. Vardagen, stress och känslan av verklighet har lyst med sin frånvaro i paradiset och även om det känns skönt att komma hem till alla bekvämligheter som man inte direkt varit bortskämd med i livet på en segelbåt så känns det lite vemodigt att vara tillbaka. Vilket paradis; så himla vackert! Lite storm och tropiskt regn på slutet gjorde bara resan lite mer äventyrlig ;)

Nu längtar jag efter att få ta tag i träningen igen! I och med en mellanlandning i L.A så passade jag på att köpa mig ett par Nike Free (för mycket mindre än vad de kostar här hemma) så de ska jag testspringa imorgon, om jag inte är helt förstörd av jet-lag förstås!?

 /L

På Båten Anna på Bora Bora

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>