Just another day in paradise

Jag har varit i paradiset Franska Polynesien i drygt en vecka och jag älskar det! Vem hade kunnat tro något annat!? ;) Det är väldigt vackert här med djungellik grönska och stora fina blommor överallt och lokalbefolkningen är väldigt trevliga så vi känner verkligen att vi är välkomna när vi kommer till en ny plats. På Mo’orea, som var andra ön vi besökte efter Tahiti, gjorde vi en 4 timmars hiking-tur upp för ett av bergen där det var en bedårande utsikt på toppen. Då det inte är för varmt (runt 30 grader) orkar man göra annat än att bara ligga på playan, så vi har sett och upplevt väldigt mycket på öarna vi besökt.  Från Mo’orea tog vi oss med nattsegling vidare till ön Huahine där vi varit nu i 3 dagar. Under seglingen hit fick vi turas om att hålla vakt så vi satt en timme åt gången var och en under en stjärnklar himmel och höll utkik efter andra båtar. Det var första gången jag seglade på natten så det var spännande. Jag såg ingen annan båt som kom i vår väg, men jag fick äntligen se lysplankton som jag så länge velat se :) Här på Huahine har vi snorklat ännu mer; sett massor av färgglada fiskar och koraller och haft middagsträffar med andra Jorden runt seglare som Emilie och Eiliv träffat tidigare under sin resa. Det är kul att höra om deras historier och känns roligt att få vara med som en del av deras resa. Tack snälla E&E för att jag får hälsa på ”hemma” hos er! :)

Vi har gått en hel del och gjort så mycket annat att jag knappt hunnit tänka på träningen. Två veckor är inte någon lång tid heller så jag får se dessa veckor som lite av vilodagar och satsa när jag kommer hem igen om en vecka.

Hoppas allt är bra med er och att sommaren hemma i Sverige äntligen har kommit?!

Ps. Gå in och läs Båten Annas blogginlägg också med ännu fler fina bilder!

 /L

Lyckan är svår att hålla inom sig :)

Vi befinner oss mestadels under vattenytan

Fin utsikt över norra Mo’orea

2 Comments

 • 1
  November 18, 2012 - 1:55 pm | Permalink

  Ohh vilken fantastisk resa och vilket äventyr. Dykbilden tycker jag är jätte fin, älskar också att dyka. Underbart häftigt med alla spännande varelser och vackra färger. =)

  • 2
   linneatraining
   November 19, 2012 - 9:45 pm | Permalink

   Ja det var väldigt härligt! ;)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>