Skepp och hoj!

Efter 36 timmars flygresa landade jag och Linn i stan Papetee på Tahiti där vi klev på båten som vi bor på. Efter 3 dagar där seglade vi dit vi nu befinner oss på; kanske världens vackraste plats; Franska Polynesiens ö Mo’orea.  Jag, Linn och besättningen på Båten Anna; Kapten Eiliv (Linns lillebror) och förste styrman Emilie (Eilivs flickvän) har lagt ankare i en vik med turkost, glasklart vatten och underbar omgivning. Det är precis som man föreställer sig att det ska vara på en Kuridutt-ö i Söderhavet och jag får nästan nypa mig i armen för att inse att jag inte drömmer. Det känns overkligt att vara här helt enkelt J Idag snorklade vi i korallreven utanför vår vik med fiskar i alla tänkbara färger och vi såg även flera hajar. Jag var lite orolig innan att jag skulle få se en haj medan de andra sa att de skulle bli besvikna om vi inte såg några. När jag väl såg dem insåg jag att de egentligen bara är stora fiskar och det kändes helt ofarligt. Tid och rum försvinner där under vattenytan och jag bara njuter.

Det är lite svårt att motivera sig till träning om jag ska vara ärlig, men jag och Linn har hunnit med ett löppass med styrkeövningar i alla fall. Det blir även en hel del promenader för att upptäcka öarna och göra allt praktiskt som att handla. Imorgon ska vi bestiga ett av öns berg också, det kommer bli jobbigt, men spännande J

Ps. Om ni är nyfikna på Eiliv och Emilies Jorden runt resa med Båten Anna så kan ni läsa mer på deras blogg här.

Ta hand om er!

/L

Stretch efter passet på Tahiti

Här är vi nu!

Snorklingsgänget på Mo’orea

One comment

 • 1
  Christina Johansson
  July 6, 2012 - 10:18 am | Permalink

  Å så härligt ni ser ut att ha :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>