Imorgon bär det av…

Imorgon bitti åker jag till Franska Polynesien om någon har lyckats undgå det!? ;) Ett sista pass innan resan hann jag med idag så det blev; 1km X 3 i 4.30 min-tempo  + 500 m X 6 i samma tempo. Totalt 6 km i mitt tävlingstempo.  Veckan har varit späckad med jobb som ska avslutas innan semestern, tid med nära och kära, packning, planering och framförallt mycket träning! Det har gått riktigt bra de senaste veckorna så det är faktiskt lite synd att det blir ett litet uppehåll nu, men jag ska ju inte klaga. :) Jag har i och för sig hört att när det känns som bäst ska man pausa så att man inte övertränar och skadar sig. Det tipset tar jag bokstavligen till mig och ska försöka att inte stressa allt för mycket över att träningen kommer att komma i andra, tredje, fjärde hand under de kommande två veckorna efter snorkling, segling och andra äventyr :) Jag kommer självklart få till lite träning för att inte tappa helt och hållet. Jag längtar t ex till att få springa barfota på en folktom sandstrand… Jag kommer förhoppningsvis även kunna blogga lite därifrån om det också, men jag vågar inte lova något innan jag är på plats och ser vilka blogg-möjligheter som finns. Om ni vill veta hur det går för mig på andra sidan jordklotet så kan ni ju i alla fall hålla utkik på bloggen då och då :)

Ta hand om er så länge!

 /L

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>