Känner du dig trött?

Svaret är träning! Kanske inte helt oväntat av en träningsbloggare att ge det svaret, men jag kan inte nog poängtera det faktum att träning är precis vad en människas kropp, och hjärna för den delen, behöver för att fungera och för att må bra.

Äntligen fick jag köra ett Grit-pass på Sats! Efter ett par veckor av förkylning och allmän trötthet så fick jag till träning både igår och idag. Löpning igår och alltså intensiv styrketräning idag. Det är ju precis det här jag behöver.

Kram!
/L

IMG_3622.PNGEnsam är inte alltid stark, men ganska vackert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>