Om Linnéa

Välkommen till min blogg! Linneatraining.com är bloggen där du får följa mig, en helt vanlig motionär och min träning mot mina uppsatta mål. Tanken och min önskan är att med mina ord och bilder lyckas motivera andra att sätta upp mål med sin träning, att inspirera andra till att vilja nå sina mål eller kanske rent av få andra att börja träna.

Jag älskar att träna och vill få fler att göra det, så enkelt är det.

Jag hoppas att jag kan få i alla fall några att känna sig extra peppade efter att ha läst om mina sega distanspass genom min älskade stad Stockholm, mina tunga styrkepass på SATS gym, mina härliga morgonpromenader eller mina grymt jobbiga, men självklart bra och nödvändiga intervallträningar med Runday IF. Ni ska veta att jag varken har utbildning inom kost eller träning, jag är ingen PT och har inga häftiga sportsliga meriter att skryta med här.

Jag är bara väldigt intresserad av träning, kost och välmående, för det är faktiskt det som är det viktigaste, att man mår bra.

Jag brinner för det här och vill få andra att känna samma sak. Jag tycker att träningen blir roligare om man har satt upp mål för sig själv, så därför har jag en rad utmaningar och därmed en hel del träning framför mig. Målen kommer att betas av ett efter ett och nya kommer att skapas. Jag är redo. Är du?

 

3 Comments

 • 1
  stefan
  March 22, 2013 - 12:44 pm | Permalink

  hejsan!!!
  Jag heter Stefan och bor i borlänge, jag älskar att kuta och när jag är på gymmet så tränar jag åt crossfithållet…jag läser olika träningsbloggar mest löpning, och kom till din blogg. tycker du har en kanonblogg både inspirerande och rolig läsning. jag följde dej mot sub 45 i kistaloppet..men det blev ju som det blev :) lycka till iår…men så här är det, jag har åkt på lika skada som du hade i ljumsken och jag har fått övningar att göra på gymmet 2-3 ggr/veckan+ stretching hemma, men jag har för mej att du skrev att du hade övningar att göra varje dag hemma ? skulle bli jätteglad om du kunde lägga ut dom övningarna, jag hittar dom inte i din blogg…och hur lång tid tog det innan du blev så bra att du kunde löpa igen?
  ha det bra och lycka till mot sub 45 i sommar..
  // stefan

  • 2
   linneatraining
   March 23, 2013 - 8:49 am | Permalink

   Tack Stefan! Kul att jag kan inspirera dig i din träning! :) Jag kan absolut skriva ner övningarna som jag fick göra för min ljumske och höft. Men låt mig återkomma!
   /L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>