New In

God morgon!

Igår fick jag hem mina nya hoody från Adidas som jag köpte på Zalando.se Jag älskar att köpa nya träningskläder; man blir liksom extra sugen på att gå och träna när man samtidigt känner sig lite fin ;) Kände dessutom att jag, trots att jag tycker väldigt mycket om hösten, behövde liva upp höstmörkret med lite färg! ;) Brukar inte handla kläder på nätet då jag gärna vill känna på plaggen och pröva, men det här gick ju bra! ;)

Veckans tredje pass som jag körde igår innehöll löpning som uppvärmning, eftersom jag bara får springa 2,2km per gång den här veckan. Jag vågade öka tempot lite och det var ju såklart hur skönt som helst och lika tråkigt som vanligt att sluta när man börjat komma igång. Endorfinerna sprudlade efter den uppvärmningen och jag fortsatte med styrka för bröst och axlar och rehab. Avslutade gjorde jag på Crosstrainern i 20 minuter, svettigt! :)

Ikväll blir det vila och mys med tjejkompisar; god mat och lite vin. Perfekt avslut på en fartfylld vecka. På söndag ska jag göra nåt som jag längtat efter länge, men det återkommer jag om efteråt ;)

Trevlig helg!
/L

20120927-215432.jpg

One comment

  • 1
    September 30, 2012 - 12:45 am | Permalink

    Ja nya traningsklader ar alltid bra for motivationen haha! Mycket roligare att trana om man kanner sig fin, preis som du sager ;)

  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>