Gör det bara!

Tänker du så här ibland; jag är för trött för att gå och träna? Ställ frågan igen och tänk efter om det verkligen är kroppen du är trött i. För är du inte trött i kroppen utan bara i huvudet så lovar jag att du kommer må mycket bättre efter du har varit och tränat! Även om träningen gör att du blir av med massa överskottsenergi så ger den dig massor av positiv energi tillbaka i form av bl a endorfiner som gör att du känner dig starkare, snyggare och viktigast av allt gladare ;)

Dagens träning: Rygg: chins (klarade 5 st helt själv! :)) och sittande rodd. Sen salsainspirerande dansklass på Sats :)
/L

20120914-183351.jpg

3 Comments

 • 1
  September 27, 2012 - 6:58 pm | Permalink

  KUL att du hittat till CF :) Välkommen! Jag tänkte bara skicka en snabb fråga om din header, den är verkligen skitsnygg! Har du gjort? Vem har du anlitat?
  Kram Sofia

  • 2
   linneatraining
   September 28, 2012 - 11:37 am | Permalink

   Hej Sofia!
   Tack! Jag känner på mig att CF är något jag kommer fastna för! ;)

   Det är min fantastiskt duktiga storebror som gjort min blogg och fotat till bl à headern. Honom hittar du på Johanart.se :)

   Ha det bra!
   /L

 • 3
  September 30, 2012 - 12:46 am | Permalink

  Sa sant sa sant! Just do it liksom :)

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>