Armbågarna nästa!

Ibland känns världen helt enkelt upp och ner. På ett mycket negativt sätt. Man förstår inte allt, vad andra människor tänker och hur de agerar, vad som egentligen pågår. När jag är med om saker eller hör om saker jag vill skydda mig ifrån så försöker jag se det från den ljusa sidan, tänka positivt. Mister man en står en tusen åter.

Krig och svält har även en optimist som jag svårt att skaka av sig med positiva tankar, men när det kommer till andra människors agerande som man inte kan förklara eller påverka så gäller det att inte gräva ner sig för mycket i det eller låta sig påverkas för mycket.

Men upp och ner behöver inte vara något negativt. Min nya grej är att ställa mig på huvudet och stark i kroppen försöka stå kvar så länge som möjligt. Det tror jag är bra för kroppens inre organ. Nästa mål blir att stå på armbågarna. :)

I övrigt så har träningsvärken i rumpan efter Grit Cardio klassen i fredags har äntligen släppt och jag är taggad inför fredagen då jag ska på’t igen. ;)

CrossFit inspirerad träning igår med V och ikväll ett 30-minuters spinningpass utan ursäkter är veckans hittills avklarade. Känns skönt efter semmeldagar och annat ;)

Kram på er!
/L

20140305-190611.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>