Maskinen

Långhelgen inleddes med ett backintervallpass i Maskinbacken i Liljansskogen bakom Stadion. Jag och mitt träningssällskap spang dit ca 3km och där körde vi 20 minuter konstant upp och ner för backen som jag uppskattar är ca 150 meter och ganska brant. Rubriken syftar egentligen inte på backen utan på mitt sällskap som i 180 sprang upp för backen. ;) Bra jobbat! Själv försökte jag trycka på hela vägen upp för att joggvila på vägen ner. Det blev 7 vändor hela vägen upp och ner och de sista 5 minutrarna sprang jag med korta och snabba steg upp för ungefär halva backen för att träna på snabbheten. Totalt tog passet ca 50 minuter och om man kan lita på Runkeeper så fick vi ihop 7km. Grymt bra pass!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>