Tack alla underbara för en underbar långhelg!

Jag har hunnit med allt den här helgen känns det som utan att för den delen ha stressat det minsta.  Jag har som jag planerade varit utomhus mest hela tiden och njutit av solen och värmen som äntligen har kommit till stan! Som sagt så startade helgen med ett grymt bra backpass i “Maskinbacken” i Liljansskogen. Det kändes skönt att börja så då de två kommande dagarna blev till vilodagar och istället för träning fylldes med kvalitetstid med mina närmaste och käraste; en massa god mat, skratt och härliga promenader.

I lördags blev det ett 10km pass runt Ulvsundasjön. Jag kände mig trött, men eftersom jag haft träningsuppehåll i två dagar så tänkte jag att en kvällsrunda kanske var precis vad jag behövde. Andningen kändes väldigt tung och jag fick liksom aldrig upp flåset, men då mitt sällskap springer mycket snabbare än jag så försökte jag trycka på ändå för att jag inte ville sacka efter… Hur bra det var kan dock ifrågasättas så här i efterhand då jag imorse vaknade och hade tappat rösten! Är det en pollenallergi som kommit på spontanbesök (20 år sen jag kände av pollen!) eller kanske en simpel förkylning som satt sig på stämbanden månne?

Jag har väldigt svårt att sitta stilla inne, speciellt när solen skiner, så istället för dagens planerade löptur så blev det i alla fall en 3 timmar lång promenad runt vackra Brunnsviken med min kompis Johanna med diverse småstopp för bl a kaffe vid klipporna. Det är inte med alla som man kan känna att man har haft en härlig och givande konversation med i flera timmar efter att man själv mest kunnat le, nicka och hålla med ;)

Hur som helst så har jag haft en toppen helg och hoppas att ni också har haft det! Kommande veckas projekt får bli att få rösten tillbaka för jag har verkligen inte tid eller för den delen lust med en långdragen förkylning nu…

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>