Semester!

Jag njuter väldigt mycket just nu av att ha semester. Att vara ledig känns som en lyx och jag njuter av att bada, helst minst ett dopp om dagen och av att vara utomhus hela dagarna. Underbart! Och det är klart att man vill vara ute så mycket som möjligt nu på sommaren även om det blir ett och annat pass med styrketräning inne på gymmet. Senare, i höst när det är mörkt och kallt ute kommer vi vilja vara inne, så det är bäst att ta vara på de ljusa kvällarna. Som i måndags när det visserligen tokregnade så körde jag, pojkvännen och min pappa intervaller med Runday vid Karlbergsslott. Så här såg passet ut, och jag tänker att jag tar med mig det när jag och pojkvännen åker på semester så vi kan hålla igång lite. :)

30 sekunders vila mellan varje intervall:
5 min, 2 min, 4 min, 1 min, 3 min
45 sek, 45 sek, 30 sek, 30 sek, 20 sek, 20 sek, 15 sek. Klart!
/L

20140717-133434-48874161.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>