Lata dagar i ett underbart somrigt Sverige

Många ligger i hårdträning inför sommaren och gymmen är proppfulla inför nästa års “Beach” för att se ut som sitt bästa jag och slippa krypa runt i vassen hela badsäsongen. För mig och många andra är träningen en livsstil och jag tränar oavsett dag eller tid på året. Men det betyder inte att även jag tycker att det kan kännas befriande att få ta en paus från träningsrutinen och istället njuta av lediga dagar fyllda med utflykter, sol och bad, kubbspel och cykelturer :)

Däremot så kryper sig en längtan efter att få ta ut sig ordentligt efter några dagar och jag är glad att min pojkvän väckte mig ut min semesterkoma och drog med mig på en löptur med intervaller. Likt passet vi körde sist med Runday så fick vi maxbelasta våra lata semesterkroppar och kom hem efter ca 30 minuters löpning i de Småländska skogarna svettiga och på nytt fyllda med energi :)
/L

20140727-122049-44449611.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>