Bromsa, andas, kom igen

Det var väldigt länge sen jag skrev något här i bloggen. Förlåt mig mina kära läsare! Så vad var det som hände? Det var faktiskt inte så att jag slutade träna och därför inte hade något att skriva om ;)

Jag flyttade och blev sambo, vilket jag älskar. Jag fyllde 30 och hade fullt upp med att arrangera födelsedagskalas samt att fixa inför möhippor till två av mina bästa och närmaste väninnor och så ett bröllop på det. En helt fantastisk tid och även om jag åtminstone hann med träningen så blev rapportering om den bortprioriterad. Hoppas jag har några tappra läsare kvar? Jag får väl se till att bättra mig och ta med er på sommarens kommande äventyr  ;)

Min blogg-frånvaro får mig att tänka på vad det egentligen är som driver en människa? Varifrån kommer energin som gör att hon dag efter dag går upp och presterar på jobb, i förhållanden, i livet… Kärlek? Pengar? Det är säkert jätteolika så klart. Jag själv kan inte bara mata på och bara leverera, leverera, leverera, vara stark, pigg och glad, även om livet är toppen och även om det är precis som jag vill ha det. Jag har jättehöga ambitioner, men ibland tar det liksom bara stopp och jag får tvärbromsa, stanna upp, vila och andas ett slag för att sen komma igen. Och detta måste jag tillåta mig själv att göra utan att för den delen känna mig värdelös, lat och otacksam. Man måste värdera tiden högt då man gör absolut ingenting för återhämtning är A och O för att må bra.

Idag startade jag dagen med en underbar frukost på Broms på Karlavägen här i vår fina sommarstad Stockholm. Ett härligt avbrott i vardagen att med kollegorna äta en lång frukost innan dagens arbetsuppgifter tas om hand.

TVÅ. DAGAR. KVAR. Sen semester i FYRA veckor :D
/L

20140709-172258-62578532.jpg

20140709-172258-62578472.jpg

20140709-172257-62577934.jpg

20140709-172258-62578312.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>