Hello Runday!

Ikväll var det comeback för mig och pappa på Runday! :) Jag fick även med mig min grymt duktiga löpare till kollega också. Parintervaller körde vi i kvällssolen.

Man parade ihop sig två och två och så sprang man åt varsitt håll på en 1 km bana i skogen bakom Karlbergs slott . När man mötte varandra på stigen så vilade man i 30 sekunder och så sprang man tillbaka. 1 minuts vila när man möttes igen. Vi hann med 4 sådana här intervaller och jag säger bara en sak. Jobbigt! Men åh så roligt! Och som jag alltid tänker när jag inte känner mig i form så gäller det nu bara att fortsätta gå på Rundays träningar resten av våren och sommaren :)
/L

20140505-204559.jpg
Skönt att komma ut efter en hel dag på kontoret. Kul att spexa lite också ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>