Nytt hem, nya rutiner

När man flyttar har man alla chanser att göra om och göra rätt. Så känns det i alla fall tycker jag. Jag har nu bytt stadsdel, lämnat mitt Östermalm och flyttat väster ut, till Kungsholmen närmare bestämt. Det känns fantastiskt härligt nu när alla flyttlådor är transporterade och man bara kan fixa till, rensa och göra fint och skapa sig nya rutiner. T ex tar det för lång tid att gå till mitt jobb nu så i går fick jag njuta av en cykeltur på 30 min i solskenet. :) Men det tar lite tid att få in rutinerna, jag känner mig förvirrad och måste fortfarande dubbelkolla att jag inte glömt att klä på mig byxor när jag lämnar hemmet på morgonen. ;)

Jag kom av mig lite med mina 30 minuters löpning varannan dag i och med flytten, men i dag blir det en premiärunda runt den fina ön :)

/L

20140430-082008.jpg
Min nya vy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>