Protein

Hur man räddar en lunch som annars skulle bestå av endast några salladsblad, cocktailtomater och två ägg? Man gräver fram något smarrigt ur kylen, denna gång några skivor chevréost och toppar med rostade valnötter och honung ;)

Kollegorna undrar ofta varför jag alltid har ett eller ett par ägg bredvid en pizza-bit eller någon annan kolhydratrik bit mat på tallriken. Svaret är enkelt; jag behöver proteinet. Det är det som gör att vi tillsammans med träning bygger och bevarar musklerna. En allsidig kost är A och O för vårt välbefinnande men visst slinker det ner ett och annat som kanske inte är optimalt för att upprätthålla en vältränad kropp, men så länge jag får i mig proteinerna känner jag mig lugn. ;)
/L

20140508-171811.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>