Sunday stroll

Det är en sån där skön söndag idag. En sån dag då man bara tar dagen som den kommer. Äter lunch här och fikar där, strosar mållöst runt i butiker och vips så har fem timmar gått. Mysigt tycker jag. Efter en vecka med mycket aktivitet så är det precis vad man behöver. I mysigt sällskap bara få vandra omkring i vår underbara stad. :)

Efter en skön lördag med grillpremiär och rosé i vårsolen igår var jag och pojkvännen på Flash Dance! Så himla bra! Jag fick rysningar i hela kroppen redan efter de första tonerna och så grät jag på slutet. ;) Den går på Chinateatern. Se den om ni har möjlighet! Vi båda tyckte den var super! :)

Veckans träning har sett ut som följande: I måndags mötte jag upp min kompis Vickan på Sats och vi körde ett Cross fit-inspirerat intensivt styrkepass med övningar som Kettlebellsvingar, chins, Box-jumps, wallballs och burpees.

I tisdags fick jag sällskap av 4 tjejkompisar. Vi spinnade en timme och gick sen hem till av dem och blev bjudna på middag. Perfekt avslutning på en regnig och annars rätt så vanlig tisdag. ;)

I fredags var det AW m kollegorna direkt efter jobbet så då hann jag förbi innan jobbet på Sats. Crosstrainern 25 min och sen en egenkomponerad WOD med frivändningar, burpees, box-jumps och situps. 4 varv. Avslutade med 3 set av 1 min x plankan och utfallssteg med viktplatta. Ja, jag kände av benen i lördags när jag vaknade. ;)

Skön vecka summerar jag denna och ser fram emot en ny vecka med bl a löpträning som jag vill komna i gång med igen. Wish me luck! :)

Kram!
/L

20140413-182907.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>