Balans

Det är tre saker i livet som man bara vill ska stämma och kännas stabilt och det är enligt mig och säkert många andra: sitt boende, sitt arbete och sina relationer. När allt detta är på plats kan man känna sig lugn. Men livet är inte något konstant, utan saker och ting förändras. Våra liv korsar andras och man kan inte själv alltid göra val som styr hur saker och ting blir. Även om man kan göra mycket själv för att påverka så ligger ens liv en liten del i andras händer.

När något inte känns helt hundra i livets bas så känns inte livet direkt som på en pinne. När allt är på sin plats så är livet ljuvligt. Vissa njuter av att leva lite på gränsen och inte veta riktigt hur saker och ting ska bli. Jag är inte en sån person och rubbas något så sätter det igång massor av tankar.

Att leva i balans och må bra är något jag alltid eftersträvar för då är jag som lyckligast. Jag är en tänkande person och blir lätt orolig men är samtidigt en sann optimist som känner ren livsglädje och ständigt har drömmar och visioner. Man vill må bra och strävar efter det men när något förändras kan jag tycka att beslut kan vara svåra att ta. Man vet hur något är i dagsläget och även om något inte känns bra så vet man ju inte hur det ska bli med en förändring. Men man måste våga.

Att man oroar sig för nutid och framtid är något som många känner igen sig i tror jag, men jag tänker eller försöker tänka som en av mina kloka vänner alltid påminner mig om och säger att det blir som det ska bli och man kan inte göra mer än att leva i nuet och försöka att inte ta saker på för stort allvar. Det går upp och ner, livet har toppar och dalar. Vi får inte glömma det. Och att igen, det blir som det ska bli. :)

/L

20140407-211129.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>