Glad påsk!

Hoppas ni njuter av det fina vädret och tar det iaf lite lugnt med godiset idag ;) Själv njuter jag i fulla drag av att vara ledig tillsammans med pojkvännen hos hans föräldrar nere i Småland. :)

Träningsfokus just nu är att komma i löpform så att jag kan hänga på Runday-träningen om två veckor. 30 minuters löpning varannan dag tänkte jag lösa det med. I morse fick jag med mig pojkvännen på en tur, tredje passet den här veckan. Skam den som ger sig, men jag kan erkänna att jag har en bit kvar tillbaka till en bra löpform.

Kram!
/L

20140419-182312.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>