Allt eller inget

Som jag skrev tidigare så känner jag lite “jävlar anamma” just nu gällande min träning och hade i onsdags morse redan hunnit med fyra träningspass sen måndag. Jag ger järnet och känner mig piggare och starkare än på länge :)

Veckans pass
Måndag morgon:
- Crosstrainern 10 min uppvärmning (alltid innan ett styrkepass för att väcka musklerna och kroppen till liv)
- Styrka för rygg och ben: marklyft 5 set, frivändningar, latsdrag, bensparkar.

Måndag kväll:
Testade nya trenden “Yogalatesair” som finns på Sats på Lidingö. En yoga/pilates-klass där man använder ett tygstycke som hänger ifrån taket. Mer stretch än träning enligt mig, men när man släppte fötterna från golvet och fick flyga över golvet så kändes det värt att ta sig enda ut dit för ett pass. :)

Tisdag kväll: Kommer igång med löpningen jag och pojkvännen :) Vi började med en tur i mörkret på 5 km och varför är det alltid så att killar oavsett hur vältränade eller inte de är bara studsar fram över gatorna? Jag var ganska slut och pojkvännen ville ta ett varv till ;)

Onsdag morgon: Styrka för bröst/axlar/triceps. Hantelpressar, dips, baksida axlar.

Torsdag kväll: Mötte upp min fina kompis V och körde ett av hennes nya PT-pass med crossfit-influenser.
- 21-15-9 st av tre övningar: wallballs, armhävningar och situps.
- 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1 st av burpees och kettlebell-svingar :)

Idag fredag känner jag mig väldigt nöjd med min insats och tar därför en vilodag. Ikväll blir det middag med vännerna och sen ska jag fortsätta att toknjuta av en helg full av roliga aktiviteter :)

Kram på er!
/L

20140220-170448.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>