Det bästa

Jag är väl en sann optimist. Efter regn kommer solsken, det blir vad man gör det till och med rätt inställning kommer man långt. Det bästa med att vara trött, sjuk eller allmänt less är när man kommer ur det där tråkiga, hittar ny kraft och ny energi och man känner att man kan övervinna allt. Så känner jag nu när jag istället för att känna mig svag är stark och pigg igen när jag kör tuffa träningspass :)

I’m back! Så känns det och veckans två dagar har börjat bra med intervaller på crosstrainern igår morse och ett crossfit inspirerat pass med V imorse. Det bästa är att jag numera älskar att träna på morgonen. Inte bara för att man har kvällen till att göra annat men för att jag är pigg på morgonen och orkar minst lika mycket då. En bra start på dagen får man också :)

Dagens pass:
- 21-15-9 reps av Wall balls, armhävningar och situps.
- 10 minuter med 5 Chins, 10 Kettle Bell svingar och 15 djupa benböj.

Nu blir det te och True Detective, den nya favoritserien. ;)

/L

20140225-171901.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>