Kör bara kör!

Efter en träningslös men händelserik helg med brunch, middagar och födelsedagskalas så kände jag mig minst sagt väldigt pepp på att träna idag trots att en förkylning hänger i luften och man nästan kan ta på tröttheten jag känner. Det får bära eller brista tänkte jag och satte mig på spinningcykeln för ett 45-minuterspass ikväll efter jobbet. Det var asjobbigt men efteråt sååå skönt. :)

“Vabruari” talas det om och alla runt omkring mig verkar vara förkylda eller allmänt trötta av ingen anledning och saknar solen lika mycket som jag. Men jag passar på och tränat så länge inget bryter ut. Nu håller jag tummarna för att det håller också. ;)

/L

20140211-221307.jpg
Mammas fantastiska och obligatoriska födelsedagssemlor ❤️ Foto: bror min Johanart.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>