Time to say goodbye

Imorgon jobbar jag min sista dag på stället jag varit måndag till fredag i 3,5 år och tårarna kommer spruta, det vet jag redan nu. Världens bästa personer lämnar jag för att ta mig själv vidare på nya äventyr, växa, utvecklas och träffa nya härliga människor att spendera mina vardagar med. Jag är en positiv person och ser sällan nackdelar framför fördelarna men det här känns i hjärtat, samtidigt som jag är spänd av förväntan på det nya.

Veckan har varit intensiv på jobbet med överlämning och upplärning av gängets nya kollega, men jag har ändå lyckats få till två tunga men uppiggande intervallpass på Crosstrainern på gymmet. 30 minuter på CT räcker om man kör intervaller. :)

3 st à 5 minutersintervaller med 2 min emellan och 5 min uppvärmning och nedvarvning. Måndag och onsdag morgon blev det träning den här veckan och på lördag blir det en löptur med pappa i vanlig anda innan det är dags att fira ett kärt gäng nyblivna 30-åringar ;)

Puss på er!
/L

20131114-214104.jpg Fina kollegor är guld värda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>