Semester

Sista dagen avklarad i fredags. Mycket känslor, fina ord och väldigt fina presenter. Tack gulliga ni som fixade så fint! :)

På kvällen var jag helt slut och sov som en stock hela natten. Lördagen var fullspäckad med en tur med pappa ute på Djurgården som start, en lunch med kompisar på besök från Gbg, 9-årskalas och på kvällen 30-årsfest med 20-talstema. Som tur var sken solen i går söndag och hela dagen spenderades utomhus med näsan i solens riktning. :)

Måndag och ledig, konstig känsla. Jag är alltså ledig från jobb en veckan innan jag börjar det nya. Rastlös är ordet som beskriver känslan. Ett Hot mojo-pass är avklarat och jag har iof äntligen fått tid att lyssna på Martin och Johans sommarprat om fångenskapet i Etiopien. Bara typ 4 månader för sent. Snacka om att jag behöver öva på att vara ledig och njuta av att inte göra nåt… Två dagar ska jag väl klara av. ;)

På onsdag åker jag nämligen till Paris i några dagar. Låt semesterveckan börja! :)
/L

20131118-141737.jpg 20-talstema borde man köra oftare. Så fina som alla var.

20131118-141803.jpg Djurgårdsrundan m pappa i lördags morse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>