Trevlig helg!

Trevlig helg vill jag önska er med en bild som jag tog förra hösten och som jag skulle kunna ta om och om igen varje höst som kommer för att jag blir så tagen av vyn. Jag älskar färgerna, luften och känslan som hösten ger, speciellt i den här fina satden. Stockholm :)

Extra bra känner man sig när man ställer klockan på 5.55, svepar en kopp kaffe och 2 ägg och beger sig till gymmet för ett tungt rygg- och axlarpass en fredagsmorgon och dessutom med världens skönaste energi i kroppen! ;)
/L

20131018-174004.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>