Inte så komplicerat

Klockan 10 imorse mötte jag upp min kollega och kompis, a.k.a Maratonlöperskan, Vera för en 11km tur ut på Djurgården. Jag fick äran att hänga med en bit på hennes 2-milsrunda. ;) Jag säger det igen, underbar start på dagen! Solen värmde på oss under turen, hjärtat och andningen fick jobba, vi hann snacka om annat än jobb och sen smakade ju frukosten så himla gott när jag kom hem. :)

Jag har sen spenderat resten av dagen och eftermiddagen framför öppen eld på Orangeriet på Norrmälarstrand med en kär vän över en eller två koppar kaffe.

Dagar som denna känner jag verkligen att livet inte behöver vara så komplicerat och avancerat för att vara njutbart och härligt. Gör saker som du mår bra av, omge dig av människor du tycker om och gör det du gör med hela ditt hjärta så ska du se att det blir bra. :)

Trevlig lördag till er!
/L

20131019-173712.jpg

20131019-173719.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>