Upp i ottan, inte så pjåkigt

Förra veckan fick jag till 5 träningspass; 2 löpturer, 1 yogaklass och 2 styrkepass. Tre av dessa pass fick jag till på morgonen vilket glädjer mig eftersom jag ofta har ambitionen att träna på morgonen men bangar när klockan ringer… ;) Men har man annat inplanerat på kvällarna så finns där inget alternativ än att gå upp tidigare, äta nåt litet, dricka kaffe och massa vatten och sen bara ge järnet. :)

I söndags hade jag en skön ledig vilodag med flera timmars lugn promenad i mysigt sällskap i den underbara höstsolen, men i måndags körde jag ett tufft och svettigt spinningpass och nu kommer jag precis från ett bröst & tricepspass :)

Ha nu en fin dag!
/L

20131016-085707.jpg
Lite trött på morgonkvisten, men åh så taggad!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>