Underbara lördag

I morse, eller ja kl 10, mötte jag upp pappa och tog en löptur ut på Djurgården, rundade den andra bron, och så tillbaka hem genom Stureplan som återigen vaknat till liv. Jag njuter av att bo i stan, mitt i smeten, och samtidigt ha närheten till Djurgården där man kan komma ut och njuta av hästar och hagar, vacker natur och färgglada lövträd. 10km och iaf 7 av dem med bra tryck framåt. Underbart skön start på en underbar dag. :)

Förstår ni sen att jag kände mig nöjd med dagens andra aktivitet, brunch och utställningen också så klart på Fotografiska. ;)

Hoppas ni också haft möjligheten att njuta av denna fantastiska höstdag!
/L

20131012-174631.jpg

20131012-174645.jpg

2 Comments

 • 1
  karin
  October 15, 2013 - 2:18 pm | Permalink

  hej! först vill jag bara säga att jag älskar din blogg :) sen har ja en liten fråga jag jätte gärna hade velat ha svar på. det är så här att jag under 5 månader har legat på ett kaloriiunderskott och ätit ca 1000-1500 kalorier om dan, vilket har gjort att jag gått ner 18 kilo, väger nu 52 till mina 163cm så vill inte gå ner något mer! så min fråga är om jag nu tänkte öka mitt kaloriintag igen till ca 2000 kalorier om dan(eller hur mycket rekomenderat intag för att bevara sin vikt är) kommer jag då börja gå upp i vikt igen? blir det då som att jag ligger på kaloriiöverskott då kroppen “ställt in/vant sig” vid så lite kalorier under den här perioden? hur ska ja gå tillväga för att börja öka mitt kaloriintag igen men inte gå upp ivikt igen? kan tillägga att jag under en dag brukar gå en pw på ca 3 kilometer och oftast träna spin/iw 30min/45min också, försöker även börja lägga in lite styrketräning.

  • 2
   linneatraining
   October 16, 2013 - 6:25 pm | Permalink

   Hej Karin! Tack så jättemycket, vad roligt att höra! :)

   Grattis till framgångarna med träningen! Jag håller med om att du inte bör förlora mer vikt. Kaloriintag är ju individuellt men ca 1800-2000kcal låter bra de dagar du tränar. Har du ett stillasittande jobb kan du säkert hålla dig runt 1500-1600 och lite mindre av kolhydraterna de dagar du inte tränar. Men du måste testa dig fram för att hitta rätt nivå där du gör av med lika mycket som du tar in. Jag tycker inte du ska stirra dig blind på vågen i detta läge. Ta mått istället och jämför med. Du säger att du vill börja styrketräna, jättebra, men muskler väger mer än fett så du ska inte bli rädd om du går upp ett par kilo tack vare mer muskler, och mer snygga former. :)

   Lycka till!!
   Kram L

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>