Våga bygga

Jag försov mig lite i morse och missade yogan. Men jag gick istället till Sats och körde 15min crosstrainer och rygg; marklyft 4 set (tyngsta på 70kg) och chins 3 set à 10 reps (klarade 6 strikta och fick “kippa” på de sista 4). Då hade jag gjort träningen för dagen och kunde åka raka vägen hem till fredagsmyset ;)

Vi hade förresten en så härlig föreläsare på jobbet i går. Han har startat upp Svarta Lådan, företaget som förser Stockholm med lunchrestauranger som bara erbjuder bra, god, hälsosam mat med fokus på olika mängd mat i portionerna som passar olika människor och deras energibehov.

En annan sak som jag gillade att han poängterade var att tjejer speciellt gör felet att äta mindre när de tränar mer och tvärt om. Jag kan erkänna att jag själv gör likadant ibland även om jag vet att man självklart ska äta mer när man tränar eftersom kroppen behöver det för att inte brytas ner.

Att våga ta i på gymmet och bygga muskler är också en grej som tjejer är rädda för för att de tror att man blir för stor. Men faktum är att tjejer generellt har väldigt svårt att bygga muskler och får jobba väldigt hårt för det med både kost och träning.

Med en stoooor kram och peppning att ni ska våga ta i, öka vikterna och bygga önskar jag er en trevlig helg! :)
/L

20131010-215018.jpg Axel- och tricepspasset i går kväll på Sats Regeringsgatan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>