Sooner or later

För bara några veckor sen så kände jag mig färdig med att vara på resande fot. Jag kände mig redo för den långa hösten och allt vad det innebär med mörka kvällar, regniga dagar, massa tid till att göra mysiga, roliga saker.

Känslan försvann rätt så snabbt och även om jag är högst till freds med min vardag här i Stockholm så drömmer jag mig bort. Jag längtar inte bort, men till. Till sol, kritvita sandstränder som man nästan har för sig själv. Lugn. Yoga. Harmoni.

Ikväll ska jag träna med en kompis som just är hemkommen från Bali och jag kommer nog inte bli mindre sugen efter att fått se lite bilder. Så länge så får jag ta alla tillfällen i akt att njuta av de små sakerna som får tillvaron att lysa.

Igår testade jag Sats yogaklass. Jag hade lite svårt att vara där och då, som är så himla viktigt i yogan, utan var tvungen att titta och följa instruktören, men jag ska ge det en till chans. Älskar ju yogan på jobbet på fredagsmorgnar och känslan den ger mig.

Ha en fin dag!

Puss på er!
/L

20131010-075720.jpg Ny inspirationskälla. Yoga_Girl. Följ henne på Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>