Distans istället för intervaller

Jag har haft en träningslös helg men späckad ändå med tid tillsammans med familjen; mor- och farföräldrar, föräldrar, alla fyra syskonen och de två underbara små brorsöner. En tur till Mariefred och en till Avesta. Underbart att få umgås. :)

Ikväll hade jag tänkt träna med Runday, men kände att jag behövde längre distans i ett inte lika högt tempo som tränarna där ser till att man håller, så jag och V hoppade över intervallerna i kväll och tog istället samma runda under samma koncept som förra måndagen. Kungsholmen runt och catch-up om senaste nytt ;) Mysigt att ses och så himla skönt efteråt.
/L

20130930-193429.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>