Vila som uppladdning

I dag är det Lidingöloppet! Jag ska inte springa det, men säkert många löparkompisar och inte minst min käre far som är en grym, uthållig långdistansare, för det tycker jag faktiskt att man kan kalla de 3 kuperade milen som pappa har framför sig idag.

Taktiken vi förespråkar är absolut mycket träning under en lång period innan ett lopp, men veckan innan ska man bara vila. Eventuellt lägga in lättare träning bara för att hålla igång men absolut inget ansträngande. Med vila veckan innan gör man bästa resultat. Det har både jag och pappa erfarit. :)

Lycka till idag!!! :)
/L

20130928-104031.jpg Min bästa, positiva och energifulla träningskompis Pappa & jag i skidspåret i vintras.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>