Härliga fredag

Det har varit en känslomässigt omtumlande vecka med stora beslut att fatta, men med nya utmaningar att nu se fram emot. Jag gillar ju förändring, tror på att det bara gör gott för oss. Man måste våga för att vinna helt enkelt. :)

Igår var jag imponerad av min egen styrka på gymmet. Härligt att känna att den finns där trots viloperioder med sjukdom, skador och låg motivation. Jag har bestämt mig för att inte slarva med styrketräningen och allt annat får inte prioriteras hela tiden. Det tar faktiskt inte så lång tid att ta sig till gymmet, köra igenom kroppen eller någon specifik muskelgrupp för att sen göra det där andra trevliga som man vill hinna med också i livet.

Fokus låg på rygg igår med övningar som Marklyft, Frivändningar och Chins. Avslutade gjorde jag med Burpees och situps 55 av varje och sååå stark kände jag mig som sagt :)

Veckan avslutas ikväll med tjejmiddag och födelsedagsfest.

Trevlig helg!
/L

20130927-122107.jpg Vardagslyx. Dinner for two. Jordärtskockssoppa (lite väl krämig sådan, men väldigt god)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>