Nystart

Igår kväll när jag tog klivet in på Sats så kändes det nästan som att jag var där för första gången. Känslan av att inte riktigt veta vad man ska göra eller hur. Jag gick igenom gymmet och sneglade beundrandes på alla som var i full gång med diverse tunga styrkeövningar och insåg att det var ett tag sen jag verkligen var inne i gymmandet, länge sen jag hade ett tydligt schema på antal dagar jag ska styrketräna och länge sen jag hade ett klart upplägg. Nu sitter ju övningarna i ryggmärgen på mig och när jag väl var ombytt så kändes det direkt familjärt och jag fick ihop ett bra helkroppspass men med mest fokus på armarna.

Återigen så måste jag säga att jag älskar hösten. Dess inverkan på lugnet och känslan av att starta om på nytt. Man behöver heller aldrig känna ångest för att man går in och avverkar en timme på gymmet istället för att lapa sällsynta solstrålar eller för delen bara stannar hemma en hel lördag inomhus och bara är.

Jag ser fram emot en period som känns oändlig med månader av höstrusk men som om man ser det från den ljusa sidan ger utrymme för extra mycket tid för umgänge med vännerna som nu efter sommaren äntligen är på plats i Stockholm och inte utspridda på upptäcksfärder över hela världen. Och jag är peppad för ett nytt upplägg och en höst fullspäckad med timmar på gymmet. ;)
/L

20130925-082543.jpg Yoga Girl, Rachel Brathen. Min nya idol och förebild för sunt leverne. Dessutom ska jag lära mig att stå på händer igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>