Kvällsjogg

Det blev en härlig tur runt Kungsholmen med V i kväll. Vi höll ett rätt lugnt tempo, dels för att jag ville börja lite långsamt efter mitt träningsuppehåll men också för att vi skulle kunna prata om allt vi inte hunnit prata om sen sist samtidigt. Slå två flugor så att säga ;)

Hösten kom på riktigt i dag kändes det som. Favorithalsduken åkte fram och det är så himla skön klar luft att andas in. Speciellt när man springer så känner man det. När luften kommer längre ner i lungorna. Härligt.

I just love the Fall.
/L

20130923-210603.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>