Höstdagjämning

Ny vecka, nya möjligheter. Det har man ju hört förut tänker ni, men så känns det för mig i dag när jag ligger här i sängen. Jag har bestämt mig för att jag ska försöka börja träna igen efter över en vecka med ont i magen. Det är mycket bättre nu, jag känner mig mycket piggare och jag kan inte hålla mig längre. Helgen har varit lugn och skön med solsken, jag har sovit mycket, vilat och omgett mig med energigivande sällskap, så nu är jag redo :)

I lördags var jag ute hela dagen, bl a med min kompis J vid Rosendals trädgård, härligt ställe som blivit mycket populärt, och i går hade vi heldag med familjen. Det hade dröjt länge sen sist så det var väldigt roligt, många högljudda diskussioner har vi när alla pratar i mun på varandra och jag bara njuter ;) Min lillasyster har fött upp två helt underbara små Pomeranian valpar som också var med och om möjligt var de ännu sötare i verkligheten. Jag bara skrek rakt ut när jag såg dem. Så smååå, helt underbara! :)

Härlig helg! Och nu jag ser fram emot veckan. Ikväll blir det iof inte intervaller med Runday utan jag börjar lugnt med en jogg runt Kungsholmen med min kompis V. :)
Ha en bra dag!
/L

20130923-063202.jpg Lillasysters valpar. En är till salu. Men det är inte någon handväskshund enligt säljaren ;)

20130923-072242.jpg Rosendals trädgård på Djurgården

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>