Att få ta i

Oj nu har jag varit dålig på att uppdatera här. I går cyklade jag till och från jobbet men annars blev det en lång dag på jobbet och träningsplanerna fick ge vika. I dag står det dock tung styrka på schemat med fokus på bröst/axlar/triceps. Kanske tar med nåt för ryggen också. Vi får se. Återkommer :)

Efter löpturen i lördags kände jag av vaderna lite grann men bangade inte ett tufft intervallpass med Runday på måndag kväll. 16 st intervaller från 15 sekunder upp till 2 minuter och sen ner igen gav oss chansen att verkligen maxa och ta ut sig. Pappa, jag och min kompis I dröp av svett efter passet och precis som vi spekulerade om på vägen dit så kändes det riktigt bra efteråt. :)
/L

20130911-085550.jpg Lunch- och middagstips: Bladspenat, tomater, tonfiskröra gjord på crème fraîche och turkisk yoghurt och ett ägg. Bananomelett med bär, frön och cocosflingor, äpple och keso på. Gott, nyttigt och enkelt. Precis i min melodi ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>