Krya

Det blev ingen träning i går. Jag har vaknat med ont i halsen sen i söndags, men har ätit rå vitlök, förnekat faktum och kört på som vanligt. I går sa kroppen i från och istället för ett besök på Sats så åkte jag direkt hem efter jobbet, bäddade ner mig och såg på en film istället. (Crazy, stupid love -se den!)

Bröllop vankas på lördag och det är inte tillfälle att bli sjuk nu så jag tror jag vilar resten av veckan, men undantag för yogan imorgon bitti.

Så himla klichéartat att bli förkyld bara för att det blir höst. Jag känner mig iof bättre idag om än lite tröttare i kroppen än vanligt. Håller tummarna för att mitt immunförsvar är med mig och fortsätter att äta vitlök och dricka te med ingefära.
/L

20130912-081002.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>