Börja njuta

I dag väntar dansträning, en liten båttur i Mälaren och en allmänt skön söndag. Härligt att värmen hänger med ett tag till tycker jag :)

I går morse tog jag en löprunda ut på Djurgården, runt Djurgårsbrunn, en tur på nästan 10km. Jag hade gått och lagt mig sent i fredags efter en kväll med räkor och några glas vin med lite kompisar och kände mig riktigt trött när jag vaknade klockan 8 för att hinna piggna till innan den inplanerade löpturen.

När jag två timmar senare efter kaffe och frukost kom ut på gatan utanför mitt hus så kändes det på en gång bara fantastiskt bra. Jag gick de första två kilometrarna till Djurgårdsbron och började sen springa. Stegen kändes lättare är förväntat och under rundan funderade jag på hur lätt det är att strunta i träningen för att man känner sig omotiverad eller trött ibland. Man klarar mer än vad man tror och när man väl är igång så finns det ingen bättre känsla. Istället för att se träningen som något måste och som någon slags pina som man måste ta sig igenom för att uppnå något särskilt. Njut av tiden du har och njut av känslan av att ta ut dig, styrkan, snabbheten, smidigheten.
/L

20130908-103201.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>