Höst i luften

Luften är klar och det är första gången på länge som det är riktigt skönt att andas. Varje steg tar jag med ny kraft och jag känner mig samtidigt stark och lätt som en fjäder.

Trots kraftansträngning och lite träningsvärk i vaderna efter Kistaloppet i lördags kände jag mig i dag pigg på Rundays intervallträning i vanlig måndagsanda. Tabataintervaller innehöll dagens pass; jobba 20 sek, vila 10 sek. 6 olika övningar (löpning och styrka varierat) gjorde vi alltså 8 set à 20 sekunder. Att klara av att köra samma antal reps under sista setet av åtta som första på en övning var en utmaning och det vi eftersträvade.

Hösten är oss hack i häl men istället för att inta försvarsposition så ser jag fram emot den. Regn och rusk är iof inte jätteroligt och soliga de höstdagarna då träden är som vackrast i färger om rött och gult är inte så många, men hösten inger ett lugn i mig som jag längtar till så här efter en lång, visserligen fantastiskt skön sommar. För jag tänker att man inte kan leva enbart på sol och lata dagar på playan. Sköna löppass ute i den krispiga höstluften eller bara stros på stan med mysigt sällskap förgyller om något.
/L

20130902-202353.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>