Laddar

Imorgon klockan 11 går starten. Jag och pappa springer Kistaloppet och jag är hemma i kväll och tar det lugnt, laddar med tacos och tidig sänggång :)

Jag har varit nervös hela vecka för det här loppet men börjar släppa prestigen och låter istället peppande och stöttande ord som “ta det lugnt” och “ha roligt bara” snurra i mitt huvud. Pappa min är aspepp och säger att jag ska runt på 45 om han så ska dra mig i mål, men det kan jag meddela både min käre far och er att några 45 minuter kommer det inte bli. Jag tänker självklart göra mitt bästa och har laddat med bra mat och lagom med vila och träning den här veckan. Säsongens begränsande träning har dock inte räckt till någon rekordslagning och jag springer i morgon för att bevisa för mig själv att jag kan och faktiskt för att jag tycker att det är så himla roligt :)

Wish me luck!
/L

20130830-180847.jpg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>